blogy

"Super zkušenost"

Tak se musím podělit o super zkušenost dnes na gastro oddělení v naší nemocnici. Byla jsem objednaná do poradny na 11h, kvůli nejasnému nálezu na konci tenkého střeva. Když pominu to, že na mě přišla řada "Už" ve 13:30,Mudr. (Primářka ) mi začala povídat o tom, že to vypadá na chronovu nemoc a prý je to zatím v začátku a budeme to hlídat. Po mém dotazu, zda takový nález je možný při pozitiviťe na yersinie, tak mi bylo řečeno, že i yersinioza se tak muže "tvářit". Pry jak jsem přišla na to, že mám yersinie, tak jsem vytáhla vysledky od Kl. a paní doktroka se náramně divila,proč mi to ten nějaký doktor vůbec dělal. Když jsem ji říkala, že mi bylo zle nedobře po celém těle a to mě dovedlo ke Kl., řekla, ze když mi to pan doktor našel, ať mě taky léčí. Po mém dotazu, zda je minocyklin dostačující na yersinie, že se ji ptám jako odbornice na gastro, tak pry ať poslouchám svého lékaře v Praze. Takže vlastně jsem se po třihodinovém čekání dozvěděla úplné ho...pry mám přijít v prosinci na krev. A když jsem se ptala, co když to přeci jen bude ten chron, tak říkala, ze bude i na jinem míste nez v tenkém střevu,třeba už i v tlustem, tak pak budeme léčit. Tak me nas...., ze jsem myslela, ze me v tom vedru klepne Pepka.Hlavne, ze ví, ze by zmeny na střevě mohla yersinie dělat, ale testy na to neudělali:-( a pak se ještě divi, ze je někdo děla. Dorazila me ovšem větou, jak jsem přišla na to, že mám borku, když mám pozitivitu v igg a igm, že to neznamená, že jsem nemocná. že pozitivni nález neznamená nemoc:-( Snažila jsem se ji vysvětlit, že mám všechny  klinické příznaky, které tuto nemoc doprovází, tak opět odpověď, že to ještě neznamená, ze jsem nemocná, protože, kdyby si udelali testy všichni lidé, kteří žiji u reky nebo lesa,tak jsou pozitivni všichni:-(To mi ostatně tvrdila u te yersiniozy a helicobactera taky,že to maji vsichni a že helicobaktera si mam v zaludku hyckat, ze nicemu nevadi. Tak proc mi ho do pr.... loni lecili tremi atb?Chudaci lidi, kteří třeba nejsou tak informováni jako my tady. Nicméně, léčili jste si někdo yersini nějak jinak než pomoci protokolu. nejakym jedním atb nebo něčím jiným? podařilo se vám ji někomu vymytit a čím? diky a pardon trochu jsem si zanadavala

Prosím k do poradí jak začít....

Zdravím vás zde a vstupuji s nadějí, že někdo poradíFrown kde vůbec začít, jelikož se tady nevyznám. Zkusím teď ve zkratce popsat svůj "příběh" a jak se cítím. V září loňského roku jsem byla nachlazená, poté se cítila velmi unavená, nejvíce mě mimo únavu trápila divná bolest nohou v lýtkách a brnění v chodidlech, což mi bylo divné a je to velmi nepříjemné. Paní doktorka mě vyslechla a udělala odběry krve. Sestřička mi pak volala a řekla, že mám přijít za paní doktorkou, že mám infekci. Byla jsem z toho dost vyděšená páč do telefonu mi nechtěla říci, o co se jedná. Paní doktorka mi řekla, že mám chlamydie, že to vypadá na ty plicní...nevím jaké odběry a výsledky to byly....dostala jsem antibiotika na 10 dní. kontola nebyla žádná. Jenže teď po 10 měsících ....potíže se začaly stupňovat, krční páteř, únava nenormální, nespavost, brnění chodidel, bolest v lýtkách že nemohu dát nohy u kolen k sobě když ležím, škubání v nohách, bolesti hlavy, závratě-motáky...je to velmi nepříjemné....Moc Vás prosím, jelikož už jsem se objednala k praktikovi, poraďte co mám říci mimo to jak se cítím....o jaké odběry požádat, co dělat pokud neuspěju....dost mě to překvapilo jak se chlamydie špatně likvidují....Frown nemohu moc fungovat, manžel už mi nadal že jsem líná protože jsem jak vyměněná ten úbytek energie je neskutečný... a to mám 6-ti leté postižené dítě. Za případné rady moc děkuji...

Venetka

po siestich mesiacoch a dalej

po siestich mesiacoch som (alebo to bolo 5 a kusok) bol na odberoch - a klubal zhodnotil ako cpn ustupila (heat shock protein negativny, ig len v G) na boreliach zostalo par pasikov malicko v blote tam kde aj boli, nic viac nic menej. podla neho za mojimi problemami asi nie su spominane patogeny. kompletny wp sestmesacny so 6 plnymi pulzami som ukoncil. trochu sa na nom upravila unava a aj bolesti chrbta, ta prostatitida zostala striedavo oblacno rovnaka. dost ma obcas bolievali kosti. ziadny super uspesny pribeh.

po ukonceni bolo prvy mesiac znesitelne, chvilkami aj fajn. teraz uz je zasa trochu neistejsie. palenie bolenie pravej priedusky, v ustach taky pocit povlaku a chrbat tak zvlastne boli, nie ako od chrbtice. co je "nova haluz" ze necitim skoro mesiac jeden z prstov na nohe a krizom od neho cez klenbu chodidla az po opacnu stranu nohy dost palciva bolest. je to nonstop, o malo lepsie rano. no a samozrejme prostata boli, pali, dakedy lepsie, dakedy horsie.

ja mam taky cisto interny pocit, ze tam daka svinoba bude, mozno aj nejaky biofilmy tvoriaci patogen, pretoze sa o tom v tejto sfere dost pise. ako mam pokracovat fakt netusim. dohodli sme sa na skuseni antiparazitik cesol pre kazdy pripad. zhanali ste ich niekto v rakusku? dik za pripadne rady, ozvem sa zasa s odstupom.

Výsledky kontrolních testů

Ahojky, prosím o radu,snažím se léčit zhruba tři měsíce, bartonela IGG, yersinie IGM,IGA,IGG, borka IGM,IGG, ehri v IGM, iGG. Začala jsem 15.5.2013 doxy 200 a azi 3 x týdně 250. V červnu jsem vyměnila doxy za postupně 100 mino+ 3xtýdně sumamed. Ve výsledcích se neobjevila vůbec žádná změna, naopak se ještě zhoršila yersinie. A trochu zhoršené ALT.Mezi výsledkama a konzultací s Klubalem jsem si dala 5 denní pulz enti. Klubal píše navýšit mino na 200 a přidat benemicin 2 x150. Prý je léčba nedodastečná.Prosím zkušenější, měli jste to také tak, že se vám to vůbec nehlo nebo naopak zhoršilo?Nějak mi to vzalo vítr z plachet:-(

CARBOFIT

Ahojte. viem, že sme to tu este davnejsie preberali,lacnejsi CARBOFIT ako z lekarne, ale neviem to najst. Cela rodina chceme ho , pri boji s candidou , a tak vychadza dost draho. Mne sa zda, že tu bol spomenuty obchod v Prahe a som tu este do stredy, ak niekto vie, napiste.

velmi dakujem a želám veľa sil a skore zdravenie.

neskor napíšem , co sa so mnou deje, lebo viem, že sme si tu navzajom pomahame a radime. zatial sa majte a drzte sa!!

Kde sa to začalo a kde som teraz

Moje problémy začali v novembri roku 2011 so silnou bolesťou pravej kľúčnej kosti, nemohol som sa jej ani dotknúť, neskutotočná bolesť. Potom sa pridalo nočné potenie. V decembri 2011 som začal cítiť slabú otupenosť, ako keby som napoly spal aj cez deň. Myslel som, že to môže byť  zápal pľúc, nakoľko som nevedel určiť či ma bolí kosť alebo pod kosťou, čiže pľúca. Urobili mi RTG na pľúcnom, predpísali 1x balenie Azitroxu a Luivac na imunitu.

V strede januára 2012 kontrola, znova balenie Azitroxu. Asi o týždeň začal ohňostroj. Návaly paniky, strachu, silný Brainfog, môj hlas znel úplne ako cudzí, strašná únava, bol som úplne mimo. Ako keby som sa doslova zbláznil.

Vyšetrenie na farmakológii – borélie, mykoplasmy, chlamýdie atd atd. Jediná pozitivita bola pri chlamýdiách IGG: 54,126. Nič iné.

Príznaky trvali  do augusta 2012, kedy o niečo ustúpili, bolesť kosti prešla niekedy v máji 2012. Keď boli na začiatku príznaky 100%, teraz sú na 20-30%. Ničí mi to život.

Vyšetrenia na psychyatrii, magnetická rezonancia, gastroenterológ (premnožená candida krusei – preliečené ketokonazolom, oreg.olej apod., potom výsledky ok), neurológ a pod. Nič, som zdravý človek... len sa tak necítim.

Diagnostikovali mi hereditárnu hemochromatózu v novembri 2012 – nadmerné ukladanie železa v tele. Podľa lekárov táto choroba môže spôsobovať vyššie uvedené psychologické poruchy. Dúfal som, že ak sa podarí dostať zásobu železa v tele z 900 na optimálnych 30-50, všetko sa dá do poriadku. Optimálnu hodnotu železa (feritín) mám asi 3 mesiac, nič sa nedeje.

Pol roka som medzitým hľadal lekára, ktorý pôjde do cap-u. Našiel som. Na začiatku sme dali NAC:   5 dní 2400 mg - žiadna reakcia. Ďalších 5 dní 3600 mg, pri tomto dávkovaní ma začala pravidelne podvečer bolieť hlava a mal som opuchnuté mandle a stvrdnuté uzliny na krku, pod ušami. Neviem či to bola reakcia organizmu na zvýšené dávky NAC alebo reakcia NAC a CPN – teda NAC flu. V nežiaducich účinkoch NAC sa píše: bolesti hlavy a pod. Ťažko povedať.

Následne pridané: Sumamed 250 mg (pondelok/streda/piatok), po týždni Doxybene 100mg denne (2 týždne), od zajtra idem na Doxybene 200 mg denne. Zatiaľ žiadna reakcia na atb. NAC som musel znížiť na 2400mg denne, inak sa mi vyhadzovali také vyrážky  ako po uštipnutí komárom a svrbelo to.  Alebo sa mi vyhodila žihľavka. Môže to byť reakcia na vybíjanie cpn ale aj alergická reakcia. To nevie nikto.

Jediné čo zostáva je veriť že som sa nenarodil aby som takto skončil. A hľadať možno dokonca života,čo sa to vlastne deje...                      

neverim vlastnim ocim a usim

Ahoj vsem,

Pisu z mobilu, takze se omlouvam za diakritiku.

2.navsteva lekare me potesila pote, co jsem u obvodaka malem lehnul smichy ci placem nad hlouposti a tvrohlavosti lekaru . Byl jsem poslan k neurologovi.

Pani doktorka se mnou trocbu cvicila, abych po ni opakoval ruzne cviky rukama nohama, pak jsem ni detailne popsal bolesti, tiky, arytmii, brainfog a tak dale vse, co me trapi. A ona odpovedela otazkou. Kliste bylo? To me zabilo. Hned mela jasno, co to muze byt. A odpovedela jeste, ze to klidne muze byt neuroborelioza a nebo jina infekce. Dala mi papir, ze ho mam donest jinemu obvodakovi a ten mi da papir na vysetreni neuro infekci, chlam, yeri, barto, babe. 

Nikdy jsem neveril, ze moje cesta k tem vysetrenim bude tak kratka. Diky bohu, protoze at mi je, co mi je, uz chci vedet co.

Prekvapive vysledky z imunologie.

Zdar tak mam zistene chlamydie a boreliozu. Liecim sa 3 tyzden s Azi a doxy. PRed zacatim som bol este na imunologi a prisli prekvapive vysledky ktorym nerozumiem, ale ze su velmi zle.

Napisem hodnoty ktore boli zle.

 CD8+ T lymfocity - 7 - ( hranica je 25-40)

CD3+ T lymfocity -  60-  (hranica 67-76 )

CD4+ Tlymfocity  - 50 - ( hranica 32-45)

pomer CD4+/CD8+ je  7,14 (hranica 1,5-2,5)

 

Viete mi niekto vysvetlit co to premna znamena? Viem, ze mam velmi zlu imunitu, ale neviem ci je to az tak zle ako to vypada. Nensiel som nikomu zatial, ze by mal pomer taky vysoko zly.

boule

obracim se na vas zkusenejsi s lecbou atb a atp..posledni dobou se mi po tele,tedy v ruznych castech tela, objevuji boule..jednou na rukach,nohach,hlave..vzdy jedna,po case zmizí..ted ji mam na nartu prave nohy a dost boli..pred tim ve svalech na pazi..nohy..myslim si,ze to zpusobuji paraziti,brala jsem 2x Cesol,ale nicmoc..tak prosim o radu a zkusenosti

dekuji

TEST NAC

Ahoj všem

je možné, že při testu NAC 3. den, mám šílené závratě, vyšší tlak, pálení žáhy, zvýšenou teplotu a průjem? Taky se mi zdá, že  mám arytmii a děsně mě všechno brní, hlavně ruce.  Jsem příšerně nervózní, třepu se a bolí mě žaludek.

Zdravím všechny bojovníky.

update mesiac 14 / vysledky BCA

ok takze opat je cas oprasit az nie po tak dlhej dobe moj blog, len pre poriadok vo vysledkoch, nech to tu sumarizujem postupne.

s vysledkami spokojnost!

Borrelia burgdorferi Elispot LTT
Borrelia burgd. Fully Antigen                    + 3                        SI < 2
Borrelia OSP-Mix (OSPA/OSPC/DbpA)      (+) 2                       SI < 2
Borrelia LFA-1                                           + 4                         SI < 2

oproti poslednemu 4/4/4 zlepsenie.

Natural killer cells                              13.71 % 6-29
Natural killer cells                              285 /μl 60-700

CD 57 positive NK-cells                   (-) 101 /μl 100-360    prvy krat som prekrocil hranicu 100, trvalo to 14 mesiacov liecby zatial.

pecen v pohode aj ked prvy krat vyraznejsie zvyseny creatinin

Creatinin        + 2.10         mg/dl 0.70 – 1.25

 Myslim, ze toto moze mat silnu suvislost s oblickami a tym, ze mozno nestihaju, resp nestihali v tom case, mal by som vela pit, v poslednej dobe som fakt zanedbaval pitny rezim, plus do toho mega horucavi a kedze som mal branu krv v pondelok a este v piatok som bol na infuzkach DMPS+EDTA a 45g C-cka tak sa to do pondelka secko neprecistilo - len moja dedukcia.

Momentalne som po 3 seriach infuzii DMPS+EDTA, nemam ziadne extremne reakcie na to, len prvy krat ma rozbolela po case hlava, dokopy ich bude 5, jeden x tyzdenne. Taktiez 3 hod po tom si davam IV 45g C-cka, aj C-cko ma vlastnost kovy tahat...plus dalsich X pozitiv...po 5 seriach budem pokracovat tabletovou formou DMSA, len jednorazovo vyssiu davku raz tyzdenne po dobu 5 tyzdnov. Co som spozoroval bolo pach pri moceni, uplne pracudesny, takze nieco to robi.

Neprestal som uzivat francuzsky zeleny il, prakticky ho idem takmer nonstop, aj ked sa odporucaju robit tyzdnove pauzicky, tie akosi vynechavam...k tomu zeolite, nech to prace...

myslim, ze v stravovani sa zlepsujem, jem vsetko ale s rozumom, tym padom semtam aj chlieb, ale  z bio obchodu mega semiackovy a zrnity atd...

zaradil som pravidelne zatial len 1 x denne 15 kvapiek samento a banderol, robim medzi nimi pauzu, na zaklade tabulky znasanlivosti od cowdena-diky Adriane. ked som ich braval naraz robilo to so mnou ale vacsie coro-moro, neviem ale ci v pozitivnom alebo negativnom zmysle, takze to teraz beriem jak mam.

Intolerancia na jedlo

najvysie mi vysla kukurica! ktoru priamo ani nekonzumujem, no urcite nepriamo vo vyrobkoch ano a mam dojem, ze to moze mat spatost aj s GMO potravinami kade tade v obehu, teda myslim hlavne GMO primesami, ktore su kukuricne ci sojove.

potom je to vajcove bielko, psenica(wheat)=co zivy candidu plesne huby... dalej hrach, alga espaguette-to je nejaka riasa, ale napr na ostatne riasy som uplne v pohode, neviem co je to konkretne za morsku riasu, dalej kravske mlieko-zacal som preto konzumovat co sa mliecnych vyrobkov tyka kozie, dalej cervena fazula, dalej arasidy, pistacie a kvasnice-opat to co zivy candidu atd...

co robim vramci stravy je, ze tieto jedla sa snazim eliminovat, ci obmedzit na minimum, lebo neda sa vzdy ist 100 percentne.

ATB combo nezmenene oproti poslednemu a v podstate uz od polky marca...takze 3 mesiace.

Co sa tyka stavu a symptomov je to v zlepsovacej sa tendencii, tempo slimacie, ale zlepsuje sa to.

drzte sa

 

kyanid mám rád

Tak si dovolím opět připomenout, že je sklizeň meruněk....už mi doma padají na zem a na každém rohu jsou prodejci. A já se po roce čekání opět dočkal jader z pecek a s kyanidem. Tímto musím v mém těle všechno zabít.....a možná i sebe; ale to je fuk. Tak doporučuji kyanid i ostatním, co chtějí změnu.

http://www.osud.cz/vitamin-b17-rakovina

A bůh řekl: „Hleďte, dal jsem vám všechny bylinky se semeny, které jsou na celé zemi, a každý strom, na kterém je jeho ovoce se semenem; vám to bude sloužit za potravu.

http://www.ordinace.cz/clanek/vitamin-b-17-pomaha-nicit-nadorove-bunky/

http://www.karelerben.cz/

atd. viz googel

 

...

bolest

jen krátce chci napsat, jak to vypadá a dopadá s mou bolestí, co se nedala vydržet a můj mudr mi na ni dal aulin a učil mě cvičit s ramenem a slíbil, že mě pošle na rehabilitaci. A tvrdil, že borelioza za mou bolestí není, když jsem mu ji navrhoval, jako možný důvod. Obzvláště, když mám roky pozitivní krev i mok. Prý pozitivita bude pozitivní dlouho......a LB už je dávno vyřešena- několikrát přeléčená.

Tak jsem byl nucen se opět k samoléčbě vrátit. Naštěstí jsem měl staré zásoby : mino, plaq,artemisin a k tomu legálně terbinafin na plísen.  Hned po pár dnech byla bolest fuč.  Byla odstraněna  samoléčbou  ?  Já tvrdím, že ano. Bolest ramene nebyla z poškozeného ramenního kloubu-viz RTG, ale z jiného důvodu. Bolest ramene z kloubu by byla jiná ; ta moje bolest byla z morku kosti !!!. Takže mi nezbývá, než dobrat poslední zásoby a shánět další. Jak se bolest vrátí a bakterie mi opět budou rozežírat kosti, tak už žádný RTG, a cvičení a rehabilitování, ale boj s bakteriemi.

parestézie

tři měsíce jsem na protokolu ale zatim bez entizolu a stále jse mi horší parestézie na nohou!Jedno chodidlo až ke kotníku je horší čití a stále to postupuje měl nebo máte to taky někdo z vás?

Powered by Drupal - Modified by Danger4k