Blog uživatele chlamyd

Doplňky

Jak dlouho dnes trvá než přijde zásilka z Iherb a nejsou s dopravou nějaké potíže ? Vyplatí se tam nakoupit nebo mě okradou na clu ?

Po výsledcích zahájím znovu léčbu

Po párměsíčním vysazení ATB a nových výsledcích zahájím znovu léčbu navrženou mudr. Klubalem.

Co se změnilo za dobu co jsem nebral ATB:

+výrazné zlepšení celkového stavu

+zmizlo řezání a pálení očí a snížila se citlivost na světlo

+zmenšila unava

+nebolí uz cele tělo

nezhoršilo se prakticky nic, zustava jen občasná zimnice, menší mozkova mlha,unava, pamet (nemuzu si zapamatovat)

Sport ale prakticky kvuli unave provozavat nejde.

Pan doktor konecne pozmenil ATB což vítám protže výsledek s doxi nebyl žádný a i přes strach začít znovu brát ATB do toho pujdu.

Z vyjádření mudr Klubala k testům:

. testy na borelii se výrazně zhoršují

. dle výsledků je patrné, že infekce není vyléčena

. chlamydiová infekce se zlepšuje

. toxocaroza a ehrlichie jsou v pořádku

. přetrvává zvýšené ASLO

. yersinie je v pořádku

. zklidňuje se podráždění tumorového markeru CEA

. pozor na životosprávu kvůli cholesterolu

. dle výsledků je patrné, že musíme odléčit borelii

. ta pravděpodobně způsobuje přetrvávající neurologické obtíže

. navrhuji místo Doxybene nasadit Minocyklin 2x denně 50mg (Minocyklin se objednává v lékárně, nebo vozí z Německa)

. Minocyklin užívat v kombinaci z Azitroxem 250mg  po-st-pá

. prosím zatím bez Entizolu

. léky píšeme na 2 měsíce-recepty posíláme poštou

. kontrolu si prosím objednejte na konec dubna, nebo začátek května

. za týden od nasazení nových léků se nám prosím ozvat, jak se cítíte

. dle toho bychom upravili dávkování

. při kontrole vše probereme osobně

 

Problém mám s minocyklinem v žádné lékárně kde jsem se ptal nebo poslal email mi ho neobjednají.

Takže pokud ho někdo máte a nepotřebujete vyměním za doxi nebo ATP (prazi-albe), nebo nezbyvá než si pro něj zajet do Dráždan.

V příloze letošní lednové vysledky

vyjádřeni mudr Klubal

Dnes mi přišel mail od Klubala. No jak sem čekal napsal co už vím. Že se něco zlepšuje, něco je stejné, něco přetrvává to z výsledků poznám taky. Antibiotika žádná nebudou, nenapíše, za měsíc se mám ozvat jak mi je. No nic nezbývá než to respektovat a doufat že ví co dělá. Nijak se do ATB nehrnu, ale vylecit se chci. To že se to ted neřeší mě hodně mrzí. Stavy mám zlé navíc nemůžu od tech depresi spat. Nezbyva než čekat

. borelie se zlepšuje

. chlamydiová infekce mírně lepší, částečně stejná jako v létě

. trvá toxocaroza

. ehrlichie již v pořádku

. upravil se cholesterol

. jaterní testy téměř v pořádku

. zlepšuje se marker CEA

. imunita je v pořádku

. nebo se jedná o drobné odchylky, které může mít i zdravý člověk

. přetrvává mírně zvýšené ASLO, ale zlepšuje se

. doporučuji antibiotika nedávat

. za měsíc prosím o zprávu, jak Vám je

. poté rozhodneme o případném nasazení léků a dalších kontrolních testech

vysledky

Píšu jen změny

ALT                                                 sníženi   z   2.34   na  1.01   mez  0-0.68
AST                                                 sníženi    z  0.67   na  0.34   mez 0-0.62
ASLO                                              sníženi    z   235     na   223     mez 200
CHOLESTEROL                                snizeni    z   7.06    na   4.79    mez 5
TRIACYLGLYCEROLY                       snizeni    z   2.54    na 1.13      mez   1.7
CEA                                                 snizeni    z    7.3     na    6        mez 5
CD3-CD16+56+(Nkb)                    zhoršení   z  24.9    na   26.5    mez 25  
AB/Yersiniae IgG                              zhoršení   z  24.6    na   36.4    mez 10
Toxocara canis  IgG ELISA  +1.126
Toxocara canis  IgG ELISA (avidita)  73
Toxocara canis  IgG ELISA WB    ++
Anaplasma hranicni
STAPHYLOCOCCUS EPIDERMIDIS

Průkaz Ab anti Chl. PNEUMONIAE  IgM IF       1:10+
Průkaz Ab anti Chl. PNEUMONIAE  IgA IF        <1:16
Průkaz Ab anti Chl. PNEUMONIAE  IgG IF        1:16+++

Průkaz Ab anti Chlamydia sp      IgM ELISA       ++1.84
Průkaz Ab anti Chlamydia sp     IgA  ELISA       +/- 1.03
Průkaz Ab anti Chlamydia sp    IgG  ELISA       ++1.86
Průkaz Ab anti Chlamydia sp cHSP60 IgG    ELISA    +++4.76

Chlamydie mám jen o málo zlepšené, jako by nic
Borelioza negativní
Vidím to jeko neuspěch v prozatimní léčbě že antibiotika nezabírají.
Čekám na vyjádření Klubala a jakou léčbu zvolí. Chtě bych změnit doxy na něco jiného, snad bude stejného názoru, snad nade mnou nespráskne ruce a nevyřadí  z léčby.
Nechápu tu mrchu Yersiniae co se jí ve mě tolik zalíbilo když dělám vše pro to aby vypadla z mého života.
Po depresích se mi stav kupodivu zlepšil, ted se asi týden zase horší a horší, oči jsou zralé na vypíchnutí. Unava večer tak velká že v práci unavou rudnu. Mám pocit že se mi stav po depresích zlepšil tím že jsem neustále myslel na něco jiného než na ty chlamy, byly v hlavě to ano ale nebylo na ně moc místa. Mám dojem že psychika je veliké procento mojich obtíží, tím že je mám neustále každou minutou v hlavě. Možná se mýlím, ale zajímavé že v depresích  kdy se mi měl stav ješte zhoršit se vyrazně zlepšil.

odbery krve

Včera jsem byl na odběrech u Klubala. Zeptal sem se sestřiček jak to vubec chodi že mi výsledky a vyjadreni chodi hodne pozde az jak se ozvu. Říkala že výsledky dávají Klubalovi k hodnocení až jak si člověk o výsledky zavolá, teprve potom mu je předají, nevím co to má za logiku, měli by mu je dát ihned jak je dostanou. Kolikrát je člověk tak v prdeli že nemá chut, energii kamkoli volat. To asi bohužel zdravej člověk nechápe.

deprese

Bohužel mě klátí tvrdé deprese. Osobni zivot je v troskách, zdraví je v troskách. Podívat se do zrcadla na ten ksicht a popraskané oči mě sráží do kolen. Asi se to bude dát vydržet do vánoc kdy deprese udeří v plné palbě a ztráta přítelkyně bude bolet jako svině. Zůstal jsem sám a těžce to nesu, snad bych to zvládl být zdravý a moci si povyrazit do společnosti, pobavit se, najít si holku a zapomenout. Na to ale muzu zapomenout, na to neni nálada, na to není nic protože chlamydie. Nevím proč me tak šíleně moc začaly trápit oči, mám už je pomalu jako Falkáč, vyhýbám se pohledum z oci do oci což jsem nikdy nedělal. Cítím jak mi praskají žilky a jak se v nich ty svině zkurvený rojí. Konečně sem si nad svojím stavem po dlouhé době dost pobrečel. Možná mi uškodilo že sem jedl klíčky Mungo, chtěl sem něco zdravého ale jak sem dojedl baleni na obalu bylo napsáno že obsahuje spoustu železa. To chlamydie milují že, takže sem jim dopřál dobrotu a asi se pomnožily. Očekávám do 14 dnu dodávku infrasauny abych mohl pořádně a často detoxikovat. Potit se sportem nehrozí a chodit někam v mem stavu take ne. Takže nezbyva než čekat, trápit se a přežívat do doby než se uzdravím nebo najdu odvahu skoncovat

kremelina

Spousta lidi by rádo kremelinu ale neví kde ji koupit a nikdo za tu dobu nebyl schopnej dát link kde ji sehnat, možná sem jen blbě hledal a nenašel. Našel jsem toto http://www.earthworkshealth.com/products.php tak snad je to ona. Pokud někdo víte jinej link přihodtě at máme na výběr. Díky

koukám na starsi vysledky

5.8 2010
mycoplasma IgG    0.986 Pozitivní
mycoplasma IgM   0.240 Negativní
výtěr krk nález Staphylococcus aureus +
Chlamydie tracho- negativ
Chlamydie sp.   negativ ale IgM 0.430 hranicni

22.9. 2010

chla. pneumo IgA   0.382 Negativ
                     IgG   0.963  Hranicni
                    IgM   0.466 Negativ

V této době sem měl časté problémy s krkem ale žádná unava nebyla jen  mě trápil krk.
Potom sem po bruslích sednul na pivo kde mi zacala být venku zima, prochladnul sem a zacalo to.
Dnes jsou vysledky katastrofální ale nejde mi do hlavy jak tehdá mohli být chlamydie negativní kdyz jsem mel tak časté problémy s krkem. Myslel jsem že to dělaly chlamydie

vyjádření k vysledkum

Konečně mám vyjádření Klubala k vysledkům o které jsem si musel napsat aby mi je vůbec poslali. Dokud se neozvu nic nepošlou, dokud jim neřeknu at je daji Klubalovi tak je nedají. Sestry bych okamžitě vyměnil za schopnější.
Nicméně vyjádření mě překvapilo. Na to že mám něco vyší a něco zase nižší sem nemusel čekat déle jak měsíc a kdybych si nenapsal tak to nemám doted.
Takže něco se zlepšilo, něco zase zhoršilo.
Nově mám borelie IgM (WB) pozitivní
                             IgG  (WB) hraniční
V testu Elisa negativní. K tomu bylo psáno že WB zachytilo zbytky protilátek v testu Elisa ještě nezachycených. Závěr od Klubala je že trvá borelie. To sem ani nevěděl že je mám.

. toxocaroza se zlepšuje, ale stále není v pořádku

. trvá borelie

. objevila se EHR

. mírně se zlepšuje chlamydie

. trvá zátěž streptokoky

. Yersinie se upravila

. zklidnilo se zažívání včetně nádorových markerů

. pozor na cholesterol a na životosprávu kvůli jatrením testům

. souhlasím v pokračování ATB Doxybene, Azitrox a Entizol

. testy bude potřeba zopakovat na začátku září

. zavoláte si na výsledky a léčbu případně upravíme


Cholesterol a životospráva - k tomu musím dodat že to je pro mě problém poněvadž se živím sám, těžko tohle vyřešit. Takže do práce si ráno kupuju koláčky, plněné rohlíčky, je to dobré rychlé, zkusím to NĚJAK změnit no, uvidíme co dá dělat, ale prostě životospráva je velkej problém.
Výsledek je že se cítím stále stejně mizerně a kolem toho jednoho mizernýho bodu se to pořád pohybuje. Trápí mě unava, vyčerpanost, začala po delší době světloplachost, pominuli bolesti hlavy (naštěstí) - hlavní příčinu vidím v silném kýchání, to se snažím tlumit. Stále sem jako ožralý. Dřív v dobách dávno minulých když sem se opil do nálady byla sranda, cítil sem se uvolněně. Tohle je naopak. Více se mi taky zaneřádily oči od popraskaných žilek. Klouby celkem ujdou. Bohužel společenské vyžití je totálně v hajzlu nemám vůbec energii někam jít, s někým se pobavit a tak sem zůstal sám. Když si dám doma pivo na test co to udělá, je to šílenej stav, nedokážu si představit dát si pivo ve společnosti.
Od uterka sem  nahodil Entizol. Právě od něj si slibuju ustoupení potíží tak jako jse to pozorovali vy, jedu hned plnejch 5 dní nic nezkracuju at se stane co se má stát.
Všiml jsem si že při manuální práci na kterou se musím hodně soustředit, žádná těžká, je mi lépe. Možná je to tím že stále pořád nemám na mysli ty chlamydie. Od zhruba září budu mít doma infrasaunu takže zapojím časté saunování, asi každý druhý den a budu tak silně detoxikovat. Sport zvládám tak jízdu na kole, každý den do práce a z práce, těch pár set metru zvládnu. Nedokážu si představit vozit si prdel v autě, naštěstí ho ani nemám a nechci to zlenošení by mě více zničilo. Myslím že je potřeba se hýbat pokud to jde.
Tak se držme

vysledky od Klubala ze dne 11.7

Nechal sem si poslat výsledky od Klubala. Jsou snad lepší než posledně, nicméně trápí mě bolesti hlavy - žilky v očích, únava, a začala mi světloplachost která zase po 2 dnech pomalu ustupuje nebo je slabší. Bolesti hlavy jsou ale šílené, možná je podporuje i to že když kýchnu tak je to rána jako z děla, to už sem vypozoroval že když začnu kýchat začne mě bolet hlava. Nicméně fungovat můžu - musím. Jsem na Doxy-Azi a už mám i Entizol a čekám na vyjádření Klubala jestli začít Wheldona.

Změny

ALT            bylo     3,02  ted je 2,34  limt 0,68
AST                       0,93            0,77       0,62
ASLO                     226             235        200
CHOLESTEROL   6,45             7,06      5,00    
nově TRIACYLGLYCEROLY   2,54      limit  0,45-1,7
CEA   7.3 stejne jako minule
CA 72-4                11.8             2,7        0-6,9
buněčná imunita vše v pořádku
AB/S.cerevisiae  IgG    15,8       14.1    mez mají pokaždé jinou 0-12 resp 0-18
v nose mi byl nalezen Staphylococcus epidermidis ale žádný problém nemám doteď
AB/YERSINIAE IgG   37,9       24,6         0-10
                            IgA   10,9      8,5            0-10
TOXOCARA      IgG    74        70
herpetický blok mi nedělal, nechápu proč, minule byl v IgG pozitivní

chlamydie v příloze

kontrolní odběr

Dne 28.3 jsem přerušil braní antibiotik doxi azi kvuli obavám z jater, měl sem tam nějaký tlak a ten mám i stále, jestli to jsou játra nevím přesně ale asi ano. 29.3 jsem byl u PL na kontrolní odběry.
Nechápu proč mi dělal borelie když je prostě nemám ale zase mi neudělal důležité ASLO které jsem měl zvýšené. Změny z posledního odběru od Klubala jsou takové.
Borelie negativ
Toxocara IgG 0,748 negativ
Yersinia entero ... 20++ 40+ negativní  (Za pozitivní lze považovat titr 160 a vyšší)
CA 72-4 ...5.1  mez je 7 čili OK
Chlamydia pneu IgA ...1,075 hraniční
Chlamydia      IgM ...0,637 negativní
chlamydia      IgG ...3,450 pozitivní
ALT 1,43 mez 0,8
AST 0,63 mez 0,85
tumorový marker CEA 6,88 mez je 3,4

Zdravotní stav žádná změna, v drtivé většině mi je každý den stejně , slabej moták, popraskane žilky v očích, unava slabá,cítím že někde v břiše snad ty játra je něco v nepořádku, občas citlivost oči na světlo, pamět celkem našrot,pracovat můžu bez problému.Chtel sem po doktorovi aby mi nechal udelat testy na ruzne parazity a on jen tohle, ted nevim jestli ma smysl investovat tisíce do nákupu Prazi Albe,Iver.
Proste je mi divné ze u meho PL mam testy vlastne vzdy dobre až na chlamky a jen sem byl u Klubala a šok.
Jestli nevadi že ta krev tam hodiny leží ladem než si pro to kurýr přijede.

První navštěva u Klubala, výsledky, vyjádření

Hematologie # Tromb.stř.obj (MPV) 11.8 (limit 7,8-11)
Biochemie   # ALT 3,02                 (0-0,68)
              AST 0,93                 (0-0,62)
              ASLO 226                 (MAX 200)
Lipidový metabolismus
            # Cholesterol 6,45  (2,9-5,0)
Tumorové markery
              CEA        7,3         (0-5,0)
              CA 72-4    11,8        (0-6,9)
Moč chemicky     pH 6,5                 (4,5-6,0)
Buněčná munita- subpopulacely
            # CD3+ abs.počet  1.15   (1.3-1.7)
            # CD4+ abs.počet  0.76   (0.8-1.2)
            # CD8+ abs.pocet  0.35   (0.4-0.7)
Gastroenteroloigický blok
           AB/S.cerevisiae IgG 15.8  (0-12.0)
           
Gastrointestinální infekce
            # AB/Yersinia e. IgG  37.9 (0-10.0)
            # AB/Yersinia e. lgA  10.9 (0-10.0)
Antropozoonózy
            1x 82079 02/38 Průkaz Ab anti TOXOCARA canig IgG ELISA +/- 0.901
Herpetický blok
            1x 82097 02/2+2a Průkaz Ab anti VCA EBV IgG Elisa ++5.4
            1x82097 02/1+1a Průkaz Ab anti EBNA-1EBV IgG ELISA ++8,68
            1x 82093 04/1 Průkaz Ab anti HSV 1.2 KFR 1:128+-
            1x82079 11/6 Průkaz Ab anti CMV IgG ELISA/CLIA +4.8
Chlamydie
            Chl.Pneumoniae IgG IF 1:16++
            Chl.Trachomatis IgG IF 1:16+/-
            Chlamydia sp.IgM Elisa ++2.48
                         IgA ELISA +1.75
                         IgG ELISA +++3.65
Borelie negativní.
Vyjádření od Klubala :
v testech jsou patrné pouze drobné zbytky borelie
. potvrzuji  chlamydiovou infekci, je vidět probíhající toxocaroza
. s toxocarou souvisí i podrážděný žaludek a markery CEA a CA72 - není to rakovina
. dále je v testech zvýšené ASLO - streptokoková infekce
. a také zbytky Yersinie
. všechny ostatní testy jsou v pořádku
. doporučuji dávat pozor na cholesterol
Nevhodné potraviny:
- maso: kachna, husa, viditelný tuk na mase, vnitřnosti, uzeniny, mletá masa, paštiky, kůže z drůbeže
- tuky: sádlo, máslo, lůj, palmový a kokosový olej, ztužené margaríny.
- polévky zahuštěné jíškou, smetanou
- mléčné výrobky: plnotučné mléko, sušené a kondenzované mléko, smetana, šlehačka, smetanové jogurty, sýry nad 40% tuku s sušině, majonézy
- restované brambory, hranolky, chipsy
- tučné pečivo, loupáčky, briošky, koblihy
- hotové cukrářské výrobky, koláče, dorty, máslové krémy, smetanové zmrzliny
nevhodná příprava potravin: smažení
. s tím souvisí i zhoršené jaterní testy, ty jsou způsobené ukládáním cholesterolu v játrech
. doporučuji nasadit ATB
. ale nejdříve dáme Vermox 2x1 na 3 dny, 4 dny pauza - opět 2x1 na 3 dny - 4 dny pauza a pak nasadit ATB
. a to Doxybene 2x100 + Azitrox 250 po,st, pá - na 30 dní (dávat pozor na slunce, mléko)
. plus dáme k dispozici ještě jeden recept na dalších 30 dní - nevyzvedávat zatím
. za 3 týdny prosím abyste se ozval jak léky snášíte
Nutno podotknout že v době 2.2 když jsem byl u něj mi bylo celkem fajn a zhruba asi 3 měsíce předtím, ale od 16.2 mi začalo být zle a před 4 dny jsem si naordinoval doxybene protože čekání na vyjádření bylo dlouhé a nějake malé zasoby jsem měl. Jinak všechny předchozí testy od mého PL byly až na chlamydie výborné a ted koukám co je vše špatně, trochu šok.Prosím o znalé aby se mi nějak vyjádřili k těmto výsledkům a sdělení kdy budu po dobrání ingrediencí od Klubala fit, asi bych měl teda taky přestat brát
doxybene co jsem si naordinoval když budu brát ten Vermox. Jinak ještě beru Carbofit, C,NAC,B, Omega 3, Q10, mladý ječmen, DMAE. Beru to celkem nepravidelně.
Taky si dávám KINOKI-detoxikační náplasti a z lékařských důvodů :)) denně prda domácí marijánky což jsem mu řekl a koukám mi to nezakázal tak nevím, možná
zapoměl. Nevím ale co ted budu jíst.
Docela mě mrzí že jsem s ním nemluvil po telefonu alespoň na 5 minut abych se zeptal co můžu a co ne., Takhle emailem to je naprd.

Klubal testy

Měl bych jít poprvé ke Klubalovi. Rád bych věděl jaké testy jsou v tomto vstupním vyšetření, na co všechno se testy zaměřují a jak se dozvím výsledky. Je nutnost brát si sebou zdravotní dokumentaci od mého praktika  ?

zatracená mozková mlha

Problem je na světě. Mám lepší a lépe placenou práci, jenže teď mám úplně jiný stroj s jiným ovládáním a navíc se pro ten stroj musím naučit programovat a to je průser páč s mou mozkovou mlhou to je nereálné. Lidi jak proti ní, co vám pomáhá, co máte vyzkoušené ? Alespon na 14 dnu se ji zbavit ať to narvu do hlavy.

goldpharma

4. října obědnáno - 10.října doručeno bez problému. Zásilka byla obyčejná, na poště nechtěli ani občanku když sem jim ju dával, uvnitř všechny objednané předražené antibiotika s žádným dokladem o koupi. Na balíčku žádný odesílatel, člověk až má strach to vzít do huby, ale "vypadá" to v pohodě

Powered by Drupal - Modified by Danger4k