Zvysene jaterni testy

Ahoj, pisu sem po delsi dobe, nemam silu psat o vysledcich nevysledcich, o co mi jde jsou zvysene jaterky, ktere mi vysly poprve v takove hodnote, do te doby byly vzdy ok. Naber mi delali cca 10 dni po pulsu entizolem. Byl to treti puls, ale bral jsem enti plnych 5 dni, dal jsem na rady lidi co rikali ze kdyz se to da tak zvysit. Jinak v pulsech krome vyssi unavy nez obvykle jsem zadne "herxy" nepozoroval, ale jsem hodne otupely a mam snizene vnimani bolesti v nekterych oblastech takze mozna neco ani nevnimam. No ted ty vysledky-

ALT  1,44  pri ref. mezich 0,14-0,75

AST  0,83 pri ref. mezich 0,10-0,80

a jeste jsou tam mimo mez Monocyty  0,10 pri 0,03-0,08

..Lekarka co mi to nabira krizove s nabery od Nouzy me poslala na nejake vysetreni jater, ona mi pomaha pri lecbe ale pracuje v uplne jine oblasti takze do tohohle asi tolik nevidi..

No ted co vy na to, dalsi puls asi vynechat, co.. Bojim se abych nemusel prestat s wp, Nouza uz mi to nekolikrat radil..ale ja to musim dodelat cele abych videl jestli to pomuze nebo ne, jinak to proste zjistit nejde. Taky mi hodne kolisa pocet leukocytu, jednou byl uz pod minimem, nejakych 3,7, ale ted uz je to zas v norme tak snad to bude ok..

Mates

Mimo ja bych tedy rozhodne

Mimo ja bych tedy rozhodne puls vynechala, mozna bych i na cas vynechala atb, nez se testy upravi, ale to je na tobe...podporujes ty jatyrka? (Essentiale forte, Nac?)

Beru klasicky ACC 600 mg 2x

Beru klasicky ACC 600 mg 2x denne.. Je fakt ze posledni dobou se mi parkrat stalo ze jsem ho vynechal. Doktorka pres ty jatra kam me poslala ta nase znama mi nabidla at si jdu na dva dny lehnout k ni na oddeleni, ze na me bude mit cas a dukladne me vysetri. Ja nevim poradne co s tim, co ja vim tak pricina proc je to zvyseny je celkem jasna, ale stejne do toho asi pujdu, mam lezet doma nebo v nemocnici.. Zkusit se ma vsechno.. Akorat nevim jestli tedy vysadit i atb nebo ne..Vrta mi to hlavou, uvidim.

zkus ten essentiale forte

zkus ten essentiale forte mimo, fakt, mi pride ze to ma vazne nejaky efekt

Essentiale forte asi dobré

Essentiale forte asi dobré výsledky má. Mě je nasadila paní primářka před samotnou jaterní léčbou, která mne čeká letos od června, nasadila 1x1tbl. K tomu mi dala LAGOSA 2x1tbl denně. Lagosa je vlastně Ostropestřec Mariánský, který má velmi příznivý vliv na játra..
Původní výsledky jsem měla vysoké - v únoru 09 ALT  1.85, no a teď po roce už mám 1.38. To samé AST - v únoru 09 1.28 a teď 1.08. Jde to dolů pomalu ale jde. Zvažuji, jestli vůbec léčbu podstoupím..

Ja bych prozatim vynechala

Ja bych prozatim vynechala puls a pockala, jestli to klesne...lec samozrejme konzultuj se svym lekarem. Muj nazor neni lekarska rada.

Na Wheldonove protokolu od 02/2006 pro Cpn a Mycoplasmata, unavovy syndrom, fibromyalgii, bolesti kloubu, intestinalni potize a milion dalsich problemu..

Na Wheldonove/Strattonove protokolu od 02/2006 do 10/2011 pro tezky unavovy syndrom, fibromyalgii, bolesti kloubu, intestinalni potize a milion dalsich problemu..

S jatry neni pr..l  

S jatry neni pr..l   Urcite bych vynechal puls a pokud by ani jen ses amotnymi ATB neklesly, tak bych ja osobne na cas i vynechal atb, aby se jatra trochu vzpamatovala.  Beres treba Simepar nebo Essentiale na podporu jater?

WP. Mpn. IgG, Cpn - IgG, H. pylori IgG. Opakované inf. HCD a DCD, únava, intenzviní pocení, zhorš. paměti, zhorš. hojení ran, zaškubávání svalů, bolesti hlavy, krku, zubů, zad a očí, uší, tinitis. Zlepseni po doplnicich.

WP. Mpn. IgG, Cpn - IgG, H. pylori IgG. Proste typickej hypochondr a simulant co dlabe ATB protoze ho to silene bavi a ma radost ze nemuze chlastat. Ida je jen jedna...

Rozhodl jsem se vysadit

Rozhodl jsem se vysadit uplne, do dalsi navstevy u dr. Nouzy, tj v lednu. Jinak porad budu brat acc, tim nic nezkazim ne? Na podporu jater neco koupim, bud essentiale forte jak rikate, nebo neco podobneho.

hlavne kyselinu lipoovou

hlavne kyselinu lipoovou ber

Na Wheldonove protokolu od 02/2006 pro Cpn a Mycoplasmata, unavovy syndrom, fibromyalgii, bolesti kloubu, intestinalni potize a milion dalsich problemu..

Na Wheldonove/Strattonove protokolu od 02/2006 do 10/2011 pro tezky unavovy syndrom, fibromyalgii, bolesti kloubu, intestinalni potize a milion dalsich problemu..

Dobrý den, zhruba před

Dobrý den, zhruba před dvěma měsíci mi našli zvýšené jaterní hodnoty ALT na 3,20 (nebo 2,20 ted si nejsem jistej, ale to už není takový rozdíl :) ) nasadili mi Essentiale forte 2x denně po jídle.. byl jsem na ultrazvuku dutiny břišní.. tam mi zjistili, že játra jsou hraničních rozměrů, ale ještě v normě.. mírně zvětšená slezina.. před měsícem jsem byl znovu  na testech a hodnoty se mírně zmenšili, ale né nějak výrazně.. prášky beru stále.. dělali mi testy na žloutenku, nebo regeneraci bunek - negativní.... v příbalovém letáku je napsané, že prášky se berou 4 týdny.. chtěl bych se zeptat, zda je můžu brát v kuse třeba půl roku a pak si zajít znovu na testy? Je možné uplné vyléčení nebo už budu mít problémy s játrama stále.. Je mi 25 let, alkohol si občas dopřeju, ale nic velkého :) díky za odpověď...

Ahoj Pepíku.Co mi našli a

Ahoj Pepíku.
Co mi našli a prokázali žloutenku C, (kterou jsem získala před mnoha lety s transfuzí při operaci) prolézám net a čtu a čtu.. Dočetla jsem se, že poškozená játra při této žloutence (C) se nikdy nevyléčí. Dokonce že i když ti transplatují "nová" játra, tak i ty později budou špatná.. Je to virově špatnou krví, která játra ničí.. Prostě že je to o prodloužení života. A játra podléhají nemoci dlouho, velmi, velmi  zdlouhavě..
U mě to celé propuklo po 30 letech!! Ano, před 30 lety jsem dostala v nemocnici při operaci krev..
Na netu jsem "vyšťourala" že je dobré se koupat i Síranu hořečnatém, který také játra čistí. Prý je úžasný i vitamin B17, který si chci koupit.. Jsem v klidu a optimista..

Nechapu od ceho mas ty testy

Nechapu od ceho mas ty testy zvysene,lecis se dlouhodobe tak jako lidi tady,ze to pises sem..? to nemyslim vy zlym. Jinak takhle obecne pokud je to prvni naznak problemu s jatry tak by to melo ok az se vrati enzymy do normalu.Pokud beres 2x denne 1 tobolku tak je to dost malo.Da se brat kratkodobe 3x denne 2 tobolky a pak pravidelne 3x denne 1 tobolka.Klidne i dlouhodobe,ja to bral vic jak pul roku a v pohode.Samozdrejmosti je dieta,zadny smazeny a tucny jidla a sezen si i nejaky dobry caj na regeneraci jater a detoxikaci.Bud ostropestrec mariansky a nebo mesicek lekarsky (kvety).

A dělali ti testy na

A dělali ti testy na mononukleozu? U toho bývají zvětšený játra a slezina plus zvýšený jaterní testy. Nemusí to být jen žloutenka.

ne, na mononukleozu

ne, na mononukleozu nedělali.. ted jsem v  zahraničí.. za čtvrt roku přijedu zpátky do čech, tak si zajdu znovu na testy a uvidim.. případně si vyžádám testy na mononukleozu.. děkuju za info.. Essentiale začnu brát tedy 3x denně po dobu těchto 3 měsíců...

Na játra je dobrá taky

Na játra je dobrá taky LAGOSA

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

Powered by Drupal - Modified by Danger4k