Krevní testy - poradíte?

Ahoj, budu psát jen bodově, jinak to bude moc dlouhý:


migrény (3 roky), tinnitus (7 let), subfebrilie (vždy půl roku v zimě), bolesti kloubů (5 let), opakované záněty dutin (20 let), bolesti břicha (ve vnějším kruhu, okolo pupku je to ok - 7 let), astma (18 let), autoimunní thyreoiditida (10 let), bolesti očí (1 rok), dloudodobá únava (2 roky), infekce dolních cest dýchacích (19 let) - záněty průdušek a průdušnice, zápal plic apod.

V závorce mám opsané ref. meze, za závorkou rozměr.

Krevní testy jsou tyto:
Chlamydia sp: IgM neg.
                     IgG pozitiv.

EBV-EA: IgM IP  0,480     (< 0,900)
            IgG IP  1,240     (< 0,900)

AB/EBV-EBNA: IgM  0,169   (< 0,900)
     IgG   5,869   (< 0,900)

EBV-VCA IgM ELISA   0,520   (< 0,900)
EBV-VCA IgG ELISA   3,482   (< 0,900)

CMV IgM ELISA negat.
CMV IgG ELISA pozitiv.

Erytrocyty:
FW 1 hod.  8
FW 2 hod    19

Sérum:
Glukosa  5,3  (3,5 - 5,5)  mmol/l
Urea       3,2  (2,1 - 7,1) mmol/l
Kreatinin 67    (68 - 108) umol/l
Bilirubin  13    < 20 umol/l

Sérum - enzymy
ALT  0,29   (< 0.66)  ukat/l
AST  0,29   (< 0.52 ) ukat/l
GGT 0,16   (< 1,10) ukat/l

Sérum - bílkoviny
Celková bílkovina  69   (65-81) g/l
Albumin                46    (30 - 50) g/l
Cirkul. imunokomplexy  35 < 70   1
CRP  < 1        <10 mg/l

Sérum - hormony
TSH   5,761     (0,600 - 5,000)  mlU/l

Sérum - spec. vyš.
ASLO   171   (<200) klU/l

Krev - hematologie
Leukocyty 5,0     (5,0 - 10,O)  10^9/l
ERytrocyty 4,86   (3,90 - 5,20) 10^12/l
Hemoglobin  122   (120 - 160) g/l
Hematokrit  0,39   (0,34 - 0,47)    1
Trombocyt   257   (150 - 440)  10^9/l
Str. obj. eryt.  80,2   (80,0 - 97,0) fl
Barvivo eryt.   25,1    (26,0 - 33,0) pg
Stř. barev. konc.  0,31  (0,31 - 0,36)  1
RDW 13,5    (11,6 - 14,8)  %

Bílý krevní obraz
Segmenty rel.   0,45 (0,43 - 0,65)   1
Segmenty abs.   2,2  (3,2 - 7,5)   10^9/l
Lymfocyty rel.  0,46 (0,30 - 0,50)  1
Lymfocyty abs. 2,3   (1,5 - 5,0) 10^9/l
MOnocyty rel.   0,08    (0,01 - 0,08) 1
MOnocyty abs.   0,38   (0,30 - 0,80)  10^9/l
Eosinofily rel.    0,02   (0,01 - 0,05)  1
Eosinofily abs.    0,08    (0,10 - 0,44)  10^9/l
Basofily rel. 0,00   (<0,01)  1
Basofily abs.  0,01   (0,00 - 0,10) 10^9/l


Nějak jsem se podle příručky k léčbě nedobrala toho, co s tímto vlastně udělat. Když mám chlamydie v IgG pozitivní, podle lékaře to značí prodělanou infekci, ale neurčuje to infekci akutní. Pravděpodobně předpokládám, že by měly následovat další krevní testy po třech týdnech, a podle výše IgG se dá zjistit, zda jde o reinfekci. Zklamalo mě, že chlamydie nejsou rozepsané, dokonce jsem se na to v laboratoři ptala, zda dělají na všechny typy chlam. testy a ujistili mě, že ano. :-( 
Jestliže mi tedy chlam. vyšly pozitivní v IgG, může jít o skrytou infekci, přestože CRP mám v pořádku a leukocyty téměř taky? Má smysl žádat po lékaři nasazení WP? 

Powered by Drupal - Modified by Danger4k