První čtyři měsíce léčby dle WP

Ahoj všichni,

něco málo ohledně mého zdravotního stavu během 4 měsíců WP.

Květen 2007: infekční oddělení

Anti Chlamydia IgA EIA .........29,890 negativn

íAnti Chlamydia IgM EIA ..........negativní

Anti Chlamydia IgG EIA ..........102,069 hraniční

WB IgA anti Ch. p. ...............pozitivní

WB IgM anti Ch.p. ................negativní

WB IgG anti Ch. p. ................ suspektní

WB IgA anti Ch. t. ................. suspektní

WB IgG anti Ch. t. ..................suspektní

kD LPS, 39,48,54,98 IgAkD Lps, Lps, IgMkD 48,54 IgG

Závěr: Dlouhodobá chronická mírná infekce Ch. pneumoniae, akutní infekce nebo reaktivace Ch. pneumoniae.

kD MOMP 1,45 IgA kD LPS, LPS, MOMP1, MOMP1, IgG

Závěr: Stav po proběhlé infekci Ch. trachomatis.

Toxoplasma Elisa IgG 280,418 IU/ml - silně pozitivní

T. gondii - avidita IgG 59,673 vysoká

Takže jsem ráda, že jsem najela na protokol a jsem na správné cestě

  Červen 2007: endokrinologická ambulance – polyurie, polydipsie nej. etiologie,  DI dle koncentračního testu v 5/07 málo pravděpodobný, přesto nasazuji adiuretin (ADH hormon), susp. mikroadenom ve struktuře adenohypofýzy dle MR mozku, v.s. hormon. neaktivní, únava, cefalea, polyarthralgie, zimomřivost, chron. VAS, vředová choroba duodena, lehká anemie, pollinosis

Oční ambulance: vyšetření očního pozadí fyziologické, bez ložiskových změn

Neurologická ambulance: neurologický nález jen se známkami lehce zvýšené nervoval. drázdivosti, opakovaně bez lož. Leze CNS, bez mening. sy či sy IKH.

Červenec 2007: 2 měsíce na WP

stav: zvýšené teploty, bolest kloubů, svalů, únava, bolesti hlavy, dechové potíže, zahleněnost, bolest v krku, nesoustředěnost, žaludeční problémy

RTG plic: bránice nízko, parakard. vytažena s drobnými adhesemi, bronchiální kresba nerozšířena, s drobnými retikulonodulacemi peribronchiálně-případně stp. aleveilitidě, dále odebrán sputum na kult. Haemophilus Infl. ++++ . Nasazen PULMAX

Návštěva a testy u dr. Klubala:

KO+jaterní testy+Imunoglobuliny, sedimentace, CRP - naprosto v pořádku

Elisa Toxo IgG (Platelia) - 109,6 pozitivní

 Avidita IgG - 0,607 vysoká

 Autoimunitní onemocnění - endokrinologický bl.

AB/Thyreoperoxidáza - 79,8 kIU/l, ref. mez do 35,0

Cholesterol zvýšený 5,22 ref. mez do 5,00

staphylococcus epidermidis - výtěr z nosu

EBV VCA IgM  +1,20

EBV VCA IgG   +++11,37

Průkaz anti EBV EA-R+D IgG nepřímou imunofluorescencí     R+++

Stanovení anti EBV EBNA-1 IgG Elisa  ++5,61

Stanovení anti CMV IgG Elisa   ++7,4

Helicobacter Pylori IgA Elisa  ++2,14

Helicobacter Pylori IgG Elisa +/- 0,88

 Chlamydia Pneumoniae IgA MIF  do 1,16

Chlamydia Pneumoniae IgG Mif   1:16++

Chlamydia Trachomatis IgA, IgG   do 1,16

Chlamydia Psittaci IgA, IgG   do 1,16

 anti Chlamydia IgA Elisa negativní

 anti Chlamydia IgG Elisa + 1,16

Doporučena ATB léčba, Grifols – kontrola za 3 měsíce.

Srpen, září  2007:  3,4 měsíce na WP

Stav: kožní vyrážky na rukou (hlavně okolo kloubů) a nohou, bolest svalů, kloubů, zad, únava, brnění končetin, zahleněnost, zimomřivost, nechutenství. Zlepšení: dýchání bez problémů, žaludeční nevolnosti jsou pryč, bolesti hlavy jsou také méně časté.

Kožní ambulance: na prstech nohou a rukou ložiska ekzém. charakteru -  vzhledem k příznakům dřívější fotosensitivitě nutno vyloučit SLE.

FN endokrinologie: dle výsledků má nemocná evidentně diabetes insipidus, susp. mikroadenom hypovýzy, snad po Minirinu galaktorhoea, prolaktin v normě, vyšší IGF1

Magnetická resonance: prokazuji intraselárně cystoidní lézi dorzálně v adenohypofýze paramediálně vpravo (resp. mezi adeno a neurohypofýzou) vel. 5x5x3mm odp. nejspíše ložisku dříve prokrváceného mikroadenomu, deriváty Hb nyní již neprokazatelné. Dle konzultace neurochirurga operace transnasálně možná, ale nelze zaručit normalizaci stavu, jelikož došlo k nekrose tkáně po krvácení. Jelikož nemocná má opakované infekty HCD, infekce – doporučuji kontrolu u mne za rok.

Kožní ambulance: SLE vyloučen, provedena biopsie kůže – nespecifický nález, C3 zrnitá positivita na basální membráně, fibrinogen positivita kolem cév – susp. dermatomyositida – doporučeno EMG, biopsie svalu

 

No jo, ten WB je celkem k

No jo, ten WB je celkem k ničemu, ale stejně je tam chronická infekce, tak není co řešit.

Na Wheldonovu protokolu od rijna 2006 pro chlamydii pneumoniae a trachomatis ( problemy s ocima, ochrnovani, vyrazna unava, horecky )

Na Wheldonovu protokolu od rijna 2006 pro chlamydii pneumoniae a trachomatis ( problemy s ocima, ochrnovani, vyrazna unava, horecky )

Kiki, WB IgA anti Ch. p.

Kiki,

WB IgA anti Ch. p. ...............pozitivní. Máš pozitivní IgA u chlamek. IgA = chronická infekce. Úplně stačí na potvrzení správnosti Wheldona. Držím palce.

Na Wheldonově protokolu - Roxi, Doxy, Tini - od 7. 2006. Borelie, chlamydie, bartonella, yersinia: chronická únava, radiculitida (bolestivý zánět kořenů míšních nervů), bolest celé nohy a brnění, bolest SI skloubení a dalších asi 10 problémů.

Na Wh. protokolu Roxi, Doxy, Tini od 7. 2006. Borelie, chlamydie, bartonella, yersinie: chronická únava, radiculitida, bolest celé nohy, brnění, bolest SI skloubení atd. Po 12 měsících Wh. veškeré hlavní problémy pryč, až na bolest SI skloubení a únavu. 

  Ahojte všichni,

 

Ahojte všichni, hlásím se po 3 měsících léčby, jsem na 200 Doxy, 250 Azi (po,st,pá) a prvním pulzu 500 Enti. V pátek jsem byla u dr. Klubala pro výsledky testů:

KO+jaterní testy+Imunoglobuliny, sedimentace, CRP - naprosto v pořádku

Elisa Toxo IgG (Platelia) - 109,6 pozitivní

Avidita IgG - 0,607 vysoká

Autoimunitní onemocnění - endokrinologický bl.

AB/Thyreoperoxidáza - 79,8 kIU/l, ref. mez do 35,0

Cholesterol zvýšený 5,22 ref. mez do 5,00

staphylococcus epidermidis - výtěr z nosu

EBV VCA IgM  +1,20

EBV VCA IgG   +++11,37

Průkaz anti EBV EA-R+D IgG nepřímou imunofluorescencí     R+++

Stanovení anti EBV EBNA-1 IgG Elisa  ++5,61

Stanovení anti CMV IgG Elisa   ++7,4

Helicobacter Pylori IgA Elisa  ++2,14

Helicobacter Pylori IgG Elisa +/- 0,88

Chlamydia Pneumoniae IgA MIF  do 1,16

Chlamydia Pneumoniae IgG Mif   1:16++

Chlamydia Trachomatis IgA, IgG   do 1,16

Chlamydia Psittaci IgA, IgG   do 1,16

anti Chlamydia IgA Elisa negativní

anti Chlamydia IgG Elisa + 1,16

Jsem z toho docela zmatená, před léčbou jsem měla všechny viry v pořádku a po skoro 3 měsících léčby se mi aktivoval EBV a chlamydie "pouze" IgG. Také se mi rozjelo astma, dostala jsem od imunoložky Pulmax, ale jelikož jsem měla asi před 14 dny ve sputu hemofila +++, tak mi dr. Klubal nedoporučil inhalovat, jelikož bych si hemofila rozšířila do celého dýchacího ústrojí. Nicméně pokračuji v léčbě a uvidíme, jak mi dopadnou výsledky za další 3 měsíce.

 

 

Na Wheldonově protokolu od 12.5.2007 pro chronickou infekci, bolesti zad, kloubů, bolesti a cukání ve svalech, zhoršení zraku, žaludeční vředy atd.

Na Wheldonově protokolu od 12.5.2007 pro chronickou infekci, bolesti zad, kloubů, bolesti a cukání ve svalech, zhoršení zraku, žaludeční vředy, diabetes insipidus atd.

    Pak ti nemá být

    Pak ti nemá být nedobře, s takovýmhle zvěřincem!

Vydrž! 

Jan

Na Wheldonovu protokolu od 12/2005 pro Cpn; chronický únavový syndrom, fibromyalgie, vysoký tlak, závratě, opakované infekty HCD i DCD, uší, VAS, parestézie a bolesti DK, průjmy, křeče a zažívací potíže ...6. 2007 zlepšení ve všem

březen 2013 ukončení CAPu 

 Po celou dobu léčby

 Po celou dobu léčby jsem si pořád říkala, že je to v pohodě, že se přece léčím a snažila se to brát s pozitivními výhledy do budoucna. Ale poslední dny mám docela depky (možná po pulzu Entizolem). Lékařka mi nasadila Citalec, ale po 3 dnech jsem ho musela vysadit, jelikož jsem myslela, že se mi rozkočí hlava a vředy. Zjistila jsem, že antidepresiva nemohou být podávána s ADH hormonem. Lékařka mi okamžitě Citalec vysadila, tak se z toho snažím vyhrabat sama :-( Sháním endokrinologa, který něco ví o DI a hypofýze, ale třeba v Brně neberou pacienty mimo jejich okres. Fakticky naše zdravotnictví je "prekérka". Nicméně se nevzdávám a dám těm mrchám pokouřit :-)

 

Na Wheldonově protokolu od 12.5.2007 pro chronickou infekci, bolesti zad, kloubů, bolesti a cukání ve svalech, zhoršení zraku, žaludeční vředy atd.

Na Wheldonově protokolu od 12.5.2007 pro chronickou infekci, bolesti zad, kloubů, bolesti a cukání ve svalech, zhoršení zraku, žaludeční vředy, diabetes insipidus atd.

No jak člověk je mimo

No jak člověk je mimo normu, je to s ním potíž.

Já jsem teď taky pro změnu zase celý otekl, nohy jak konve, celý tuhý. Myslel jsem, že reakce na endotoxiny. Jenže to byl už měsíc, tak jsem si postěžoval. No a pani doktorka si to všechno dala dohromady, co povídám a prý co beru na tlak. No já to zrovna zapomněl, tak jsem matně zalovil v paměti a říkám Hyper! A ona, to neznám! Tak já na to, že to mám místo Zoremu. No vylezl z toho Hipres 5, nějaký beta blokátor a ten prý má za vedlejší účinky otoky. Dala mi nějaký blokátor ACE receptorů a zdá se, že to funguje. Ale to jsem měl asi kliku.

 

Tak doufám brzy budeš mít taky kliku a potkáš doktora, který si to všechno dá dohromady a pomůže ti.

Jinak ty depky znám taky moc dobře. 

Jan

Na Wheldonovu protokolu od 12/2005 pro Cpn; chronický únavový syndrom, fibromyalgie, vysoký tlak, závratě, opakované infekty HCD i DCD, uší, VAS, parestézie a bolesti DK, průjmy, křeče a zažívací potíže ...6. 2007 zlepšení ve všem

březen 2013 ukončení CAPu 

Jane, co zkusit ty testy

Jane,

co zkusit ty testy na candidu v Klinlabu, jak píšu v diskuzi o candidě? Po tvém roce a třičtvrtě ATB zničeho nic otéci je přeci jen divné...Ty léky, po "kterých" jsi otekl, bereš určitě déle a nejen tesně před otoky. A ztuhlost a otoky jsou potíže - každá z jiného soudku. Zkusil bych zařadit Nistatin, nebo Fluconazol.

 

Na Wh. protokolu Roxi, Doxy, Tini od 7. 2006. Borelie, chlamydie: chronická únava, radiculitida, bolest celé nohy, brnění, bolest SI skloubení atd. Po 12 měsících Wh. veškeré hlavní problémy pryč, až na bolest SI skloubení a únavu po pulsu. 

Na Wh. protokolu Roxi, Doxy, Tini od 7. 2006. Borelie, chlamydie, bartonella, yersinie: chronická únava, radiculitida, bolest celé nohy, brnění, bolest SI skloubení atd. Po 12 měsících Wh. veškeré hlavní problémy pryč, až na bolest SI skloubení a únavu. 

Ne e, byly to ty

Ne e, byly to ty prášečky tentokráte. Změna zafungovala. Jinak to byl příklad toho, když se bere jedno a totéž, že to není jedno a totéž. Ty otoky otravovaly delší dobu, ale byly výrazné vždy po Entizolu. Pak vyšuměly vždycky. Ale došlo ke změně ze Zoremu na Hipres, stejná účinná složka, leč jiný výrobce atd. A ejhle, nastal velký problém. Není lék jako lék, i když je de facto stejný, co do účinné složky a co jeden toleruje, druhý nesnese, nehledě na to, že jedno s druhým nějak tak souvisí. Možná kdyby nebyl Entizol, nevadil by ani ten Hipres, ale to by nesměla být chlamydie a kdyby nebyla chlamydie, nebyl by ani Hipres! Nebyl by nejspíš žádný problém s tlakem!

Jan

Na Wheldonovu protokolu od 12/2005 pro Cpn; chronický únavový syndrom, fibromyalgie, vysoký tlak, závratě, opakované infekty HCD i DCD, uší, VAS, parestézie a bolesti DK, průjmy, křeče a zažívací potíže ...6. 2007 zlepšení ve všem

březen 2013 ukončení CAPu 

Tak jo. Léky se stejnou

Tak jo. Léky se stejnou účinnou látkou od různých výrobců - s jinými pomocnými látkami - mají na stejného člověka různé vedlejší účinky.

Na Wh. protokolu Roxi, Doxy, Tini od 7. 2006. Borelie, chlamydie, bartonella, yersinie: chronická únava, radiculitida, bolest celé nohy, brnění, bolest SI skloubení atd. Po 12 měsících Wh. veškeré hlavní problémy pryč, až na bolest SI skloubení a únavu.

Na Wh. protokolu Roxi, Doxy, Tini od 7. 2006. Borelie, chlamydie, bartonella, yersinie: chronická únava, radiculitida, bolest celé nohy, brnění, bolest SI skloubení atd. Po 12 měsících Wh. veškeré hlavní problémy pryč, až na bolest SI skloubení a únavu. 

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

Powered by Drupal - Modified by Danger4k